Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nowy patch

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to znowu ja z pytaniem bo w interncie przekroczyłem limit i wolno chodzi i sie nie da ściągać.

Pytanie -

Co weszło ta w nowym patchu bo zawiera aż prawie 0,5gb ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jak widzisz to duży patch... Dużo byłoby pisania.

Nie łatwiej Ci wejść na oficjalne forum, tam wszystko jest dokładnie opisane.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

+Nowy , całkiem nowy wygląd menu ławiej sie połapać co i jak .

+W menu dodali u góry ekranu tak zwany top-pasek nawigacji bardzo ładnie się prezentuje

+Nowy bóg wina

gsm_169_smite_godreveal_Bacchus_ot_pc_111512_640x360.jpg

+2 nowe skiny .

• Mountain Man Odin
  • Regal Reveler Bacchus

+Ogarneli ceny w sklepie

+ Teraz ładnie podzielili wybór itemów w sklepie (guzik B)

+Teraz jak kogoś dodasz do przyjaciół ma on prawo zaakceptować lub odrzucić zaproszenie .

+Poprawiono komunikator , miedzy znajomymi owiele lepiej się prezentuje .

+Jest 47 nowych poleceń głosowych (w tym nowym menu self) tzn . takie komendy jak klikniesz v+v+g+g i wychodzi ci good game .

+Nowa opcja USTAWIENIA została dodana do Enable Quickcast

+Jest teraz Queue Wyzwanie Arena (obecnie w karcie Niestandardowe w menu gry). To pozwala gotowej pięcioosobowej drużynie zmierzyć się ze sobą w meczu.

+Skróty klawiszowe do szybkiej Umiejętności zostały usunięte.

To takie ważniejsze , napewno coś jeszcze się znajdzie . ^^

Myśle że troche pomogłem . :)

3.png

Toshiro | Ninja Dagger | 1lvl+ | Gildia : Nie mam .

| Osetho

|

Opublikowano

Już ściągnąłem i sądzę (przynajmniej ja ) że to menu dziwnie wygląda , no ale cóż trzeba będzie się przyzwyczaić.I wyszedł im świetny skin do odyna a nie jakiś tylko zmieniony kolorek z czerwonego na zielony.

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Już ściągnąłem i sądzę (przynajmniej ja ) że to menu dziwnie wygląda , no ale cóż trzeba będzie się przyzwyczaić.I wyszedł im świetny skin do odyna a nie jakiś tylko zmieniony kolorek z czerwonego na zielony.

Co do wyglądu iner'a mi też się nie podoba. Wcześniej był lepszy. Masz rację bardzo fajny skin im wyszedł. I zawsze jest tak że 1 skin to jest zmienienie tylko kolorów a następne to są dopiero Exstra :D

l9WHU.png

Opublikowano

A mi sie tam menu bardziej podoba , skiny te zmienione kolory to by mogli sobie darować według mnie juz lepiej jakby tych skinów nie było niż były ze zmienionymi kolorami dla przykładu skin wamana jest taki ze jest cały niebieski ..... . Btw kiedy sie kończy beta . ? ^^

3.png

Toshiro | Ninja Dagger | 1lvl+ | Gildia : Nie mam .

| Osetho

|

Opublikowano

Ten wygląd inter'a też ładny tylko szkoda, że musisz czekać aż minie ci czas szukania rozgrywki a nie tak jak wcześniej poczekałeś 1 min i rozgrywka była;c No, ale cóż i tak jest dobrze.

Opublikowano

A jak myślicie kiedy skończy się beta. ?

Kiedyś "obiło mi się o uszy" że koniec bety nastąpi około lutego 2013 roku ale też słyszałem że około wakacji lub w wakacje w roku 2013.

l9WHU.png

Opublikowano

Close Beta kończy się w styczniu 2013, a potem kto wie. Przekładają to strasznie. Co do nowości, wszystko na +, dobrze, że grę urozmaicają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...